A kenyerek királya: Paul Hollywood (kulturpara.blog.hu)

"Ez a könyv elsősorban a kenyerekről szól, és azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a tányér mellől, az asztal széléről, mint – néha – szükséges kísérő, amire nem is kell semmi figyelmet fordítani, az asztal közepére, a főétel helyére kerüljön. A kötet színes, informatív, tele képekkel, technikákkal és mindenféle recepttel. Hagyományos angol kenyerek, hagyományos európai kenyerek, főleg közel-keleti laposkenyerek, töltött, ízesített, főételnek, reggelinek, ebédnek és vacsorának illő kenyerek, kelt tészták, kovászos kenyerek, élesztős kenyerek, cipók, puha és foszlós, vagy épp keményebb, ízesebb kenyerek garmadája mellett mindenféle péksütemények receptjei is megtalálhatóak benne."

A teljes írás elolvasható itt

2020-01-10 15:19:05
Fordította: Békés András
Az elementáris erejű történet igazi klasszikus történelmi regény, amelyet újabb és újabb generációk vesznek kézbe, hogy jobban megértsék a Közel-Kelet történetét. Leon Marcus Uris legnagyobb...
Fordította: Dr. Molnár Csaba
Biztos mindenki hallotta már a következő tanácsot: ha sokáig akarsz élni, táplálkozz egészségesen és mozogj minden nap. Tudtad, hogy van még egy harmadik tényező is, ami mindvégig ott volt...
Ez a könyv nem tartozik a hagyományos memoárok közé, műfaja nem sorolható egyetlen kategóriába: életrajzba bújtatott vállalati-impresszionista tankönyv, egyszersmind humanista filozófiába...
A Mallorca szigetén hat évet töltött séf különleges gasztronómiai utazásra invitálja az olvasókat. A szerző izgalmas élményei mellett könnyen elkészíthető, igazi mediterrán hangulatot...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ