Borzongató vérfrissítés a Partvonalon – Március 21-én jelenik meg a PARTVONAL SKANDINÁV THRILLEREK első kötete
A minőségi szórakoztatás jegyében új sorozatot indít a Partvonal kiadó. A skandináv szerzők könyvei 2019-ben több mint 30 országban jelennek meg.

A Partvonal skandináv thrillerek első kötete Mattias Edvardsson Látszólag normális című regénye, amely felveti a kérdéseket: milyen jól ismerjük valójában a szeretteinket és vajon gyilkolni is képesek lennénk értük? Edvardsson középiskolai tanárként dolgozik Svédországban írói karrierje mellett, a Látszólag normális pedig a nemzetközi sikert is meghozta számára.

 

„Szülőként letaglózott a könyv, de ha nem lenne gyermekem, akkor is teljesen magával ragadt volna, annyira izgalmas és jól megírt regény a Látszólag normális. A pszichológiai és jogi thrillerek kedvelőinek kötelező elolvasni!”

(netgalley.com)

„Edvardsson regénye magával fogja ragadni azokat a szülőket, akik viharos kapcsolatot élnek meg kamasz gyermekükkel, valamint minden olyan tinédzsert, akik úgy érzik, hogy burokban kényszerülnek felnőni. Addig képtelen vagy letenni ezt a könyvet, amíg végére nem érsz, köszönhetően annak a zseniális írói fogásnak, hogy a legutolsó sorig sem derül ki az igazság.”

A mesterséges intelligencia (MI) hatalmasat lépett az elmúlt években: emberszerűvé vált a vele való kommunikáció. Ez egyúttal élessé tett rengeteg olyan kérdést is, amelyeket korábban a...
Fordította: Mester Yvonne
Ingrid békés nyugdíjas életet él szeretett kutyája, Roshi társaságában. Évek óta ki sem mozdult coloradói otthonából, ám egyszer csak meghívást kap rég nem látott bátyjától Virginiába,...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ