
Megjelenés ideje: 2023
ISBN: 9789636090333
244 oldal
Méret: 189 x 30
Ára: 8499 Ft
|
Sajttorták a világ minden tájáról
Fordította: Mester Yvonne
Isabel Pérez kilenc év kitartó munkája és a világ legkülönbözőbb tájairól érkező cukrásztanulók százainak lelkes érdeklődése nyomán vetette papírra az Aliter Dulcia cukrászműhely sajttortáinak titkait e több mint nyolcvan receptet tartalmazó receptkönyvben. Az Aliter Dulcia fő attrakciója a sajttorta: ezek azok a sütemények, amelyek csodálatos külső megjelenésükkel és izgalmas ízvilágukkal varázsolják el a rajongókat.
A kötetből megismerhetjük a különféle tejtermékek világát, jellemzőiket és felhasználási módjukat, megtudhatjuk, melyiket milyen sajttorta tésztájába érdemes belekeverni. Az Aliter Dulcia kínálatában a réteslap- vagy kekszalapú tejberizses, csokoládés és sós karamellás sajttortáktól kezdve a gyümölcstortákig minden megtalálható - a világ különböző országaiban közkedvelt sajttorta-különlegességek is, így bátran nevezhetjük ezt a kiadványt a sajttorták bibliájának.
,,Ezzel a könyvvel szeretnék tisztelegni az örök desszert előtt, amely a görög Számosz szigetén született, majd az évszázadok során ínyencek ezreinek a kulináris szokásaihoz alkalmazkodott, és még ma is rendre verhetetlennek bizonyul a legkívánatosabb, legnépszerűbb és legnagyobb csodálatnak örvendő sütemények rangsorában." - Isabel Pérez
|
|
 |
|
Fordította: Bosnyák Gabriella
Egyesek nagy árat fizetnek az ambíciójukért. A mentális egészségünkre kivetett vám jelentős lehet, különösen abban az esetben, ha ,,aggódó génnel" születtünk. A stresszt nem lehet kiiktatni,...
|
|
Fordította: Dörgés János
Az egyedüllét gyakran a saját döntésünk. A magány soha nem az.
Jó hír: van rá mód, hogy kevésbé legyünk magányosak, és ki tudjunk teljesedni a kapcsolatainkban! Ez a könyv társként...
|
|