Billie Eilish - Én, Billie Eilish
Megjelenés ideje: 2021
ISBN: 9786156058676
336 oldal
Méret: 190 x 22
Ára: 5999 Ft
Én, Billie Eilish
Fordította: Müller Péter Sziámi
A legendás dalszerző-énekes, Billie Eilish ebben a lenyűgöző fotókkal teli könyvben meghitt közelségbe engedi azokat, akik színpadi- és magánéletébe szeretnének bepillantani.
Billie Eilish jelenség. Kiragyog a többiek közül lángolóan egyedi megjelenésével és a szabványos 21. századi zenei ikonokkal szembe menő, páratlanul sötét és megrendítő dalszövegeivel. Megalkuvást nem tűrő, kíméletlen hozzáállása és rekordokat döntő, díjesőt hozó sikere révén rajongótábora hónapról hónapra milliókkal gyarapszik. Kijelenthetjük, hogy ő az a szupersztár, akiből minden generációban legfeljebb egy akad: egyszerre örvend tömeges népszerűségnek és az átütő tehetségéért méltán járó megbecsülésnek.
Most, ebben az életét bemutató fotóalbumban lenyűgöző vizuális utazásra invitál, odaadó közönségével korábban nem látott fotók százait osztja meg. Ez a nagyszerű könyv egyszerre ragadja meg Billie külső és belső világát, személyes bepillantást engedve gyerekkorába, a turnék hangulatába és sok egyébbe is. Minden rajongónak kötelező.
Ez a könyv nem tartozik a hagyományos memoárok közé, műfaja nem sorolható egyetlen kategóriába: életrajzba bújtatott vállalati-impresszionista tankönyv, egyszersmind humanista filozófiába...
A Mallorca szigetén hat évet töltött séf különleges gasztronómiai utazásra invitálja az olvasókat. A szerző izgalmas élményei mellett könnyen elkészíthető, igazi mediterrán hangulatot...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ