
Megjelenés ideje: 2021
ISBN: 9786156058621
152 oldal
Méret: 190 x 25
Ára: 5999 Ft
E-könyvben is
|
Családom és egyéb receptfajták - #krausztronomia
Krausz Gábor, a vagány és rusztikus stílusáról ismert séf kedvenc receptjeit gyűjtötte össze ebben a modern és egyedi receptkönyvben. A külföldön is ismertté vált szakács nemcsak az ételek elkészítésének trükkjeit és leírását osztja meg az olvasókkal, hanem eddig sosem hallott történeteket mesél arról a sokszor göröngyös útról, ami a sikerhez vezetett. A gasztroforradalom óta a séfek világa divatszakma lett, a kreativitás mellett nagy a verseny a konyhában is. Hogyan lesz valakiből konyhafőnök és ismert éttermek keresett séfe? Hogyan lehet összeegyeztetni a családi életet a nyilvános szereplésekkel? Mit tanácsolna húsz évvel ezelőtti önmagának? Mi a #krausztronomia sikerének receptje?
A könyv elkészítéséhez profi csapat állt össze: a fotókat Boldog Ati készítette, a főzéshez a Tintahal Design biztosította a helyszínt, az ételeket elkészítésében Vomberg Frigyes (mentor, séf és barát egy személyben), valamint Milutinovits Panka food stylist segédkezett. Krausz-Tóth Gabi egészen új oldaláról mutatkozott be a könyv előkészületeinél, stylist és sminkes szerepkörben vett részt a csapat munkájában.
A vidám történetek, magyaros és más országok ízvilágát felidéző receptek és ínycsiklandó ételfotók mellett sosem látott képeket láthatunk a szerzőről és családjáról a kötet lapjain.
|
|
 |
|
Fordította: Szűr-Szabó Katalin
A boldogság néha csak egy elütésnyire van
,,Élvezetesen abszurd, életigenlő ünneplés. Szó szerint felpattantam és hangosan éljeneztem az utolsó sor után!" - Matthew Quick, a Napos oldal szerzője
Amikor Samuel, a német tanszék magányos...
|
|
Fordította: Mester Yvonne
Sólyom Anna legújabb könyve gyakorlati útmutató, amelynek segítségével könnyebben vívhatjuk meg mindennapi csatáinkat lelki eredetű betegségeinkkel, traumáinkkal és a stresszes élethelyzetekkel....
|
|