Tom Clancy - A becsület törvénye
Megjelenés ideje: 2021
ISBN: 9786156058584
500 oldal
Méret: 130 x 42
Ára: 4999 Ft
E-könyvben is
A becsület törvénye
Fordította: Etédi Péter
Tom Clancy #1 New York Times bestsellersorozatának legújabb története barátságok és digitális kódok hálózatán át vezeti az olvasókat.
Az Amerikai Egyesült Államok elnökeként Jack Ryannek nap mint nap komoly kihívásokkal kell szembenéznie, ám egy nemzetközi incidens személyes ügyévé válik: gyerekkori legjobb barátja, Pat West atya Indonéziában nyújt lelki szolgálatot a szegényeknek, ám iszlámellenes tevékenység vádjával letartóztatják. Ryan elnök minden követ megmozgatva próbálja kiszabadítani barátját, de hivatalos úton nincs oka fellépni Indonézia ellen. Így a Campus műveleti tisztekből álló csapatára támaszkodik, hogy felderítsék az ügyet. Egy rejtett üzenetben komoly és szélesebb nemzetközi távlatokat sejtető nyomot kap az atyától, amelyen elindulva immár az Egyesült Államok, Indonézia és Kína érdekütközéseire derül fény. Az atya egy rendkívül veszélyes technológiai eszközről ad hírt - egy szoftverről, amelyről a kínai hírszerzés is tudomást szerzett, és amelyet az ázsiai nagyhatalom a saját céljai szolgálatába kíván állítani.
Földön, vízen, levegőben megkezdődik a küzdelem a veszedelmes szoftver megszerzéséért. Indonézia, Kína és az Egyesült Államok területén kormányok, titkosszolgálatok, speciális katonai egységek és több tucat különféle nemzetiségű szereplő indít váltakozó sikerű hajszát a mesterséges intelligencia e példátlanul baljós terméke után.
Az Egyesült Államok elnökének és a Campus műveleti tisztjeinek elhivatott fáradozása nyomán a szövevényes történet végére nem marad elvarratlan szál.
Ez a könyv nem tartozik a hagyományos memoárok közé, műfaja nem sorolható egyetlen kategóriába: életrajzba bújtatott vállalati-impresszionista tankönyv, egyszersmind humanista filozófiába...
A Mallorca szigetén hat évet töltött séf különleges gasztronómiai utazásra invitálja az olvasókat. A szerző izgalmas élményei mellett könnyen elkészíthető, igazi mediterrán hangulatot...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ