KAMENYICZKI NÓRA - Könyvölelés Nőnap - Karriertervező + Les Cadeaux de Flore keksz
Megjelenés ideje: 2022
ISBN: 5999033936521
- oldal
Ára: 4990 Ft
Könyvölelés Nőnap - Karriertervező + Les Cadeaux de Flore keksz
Március 8-án ismét itt a Nemzetközi nőnap, az egyenjogúság és a nők emberi jogainak napja.

A Líra egy különleges díszdobozban kapható könyvcsomagot állított össze erre a napra.
A csomag egy általad választott könyvet* és a Les Cadeaux de Flore édességműhelyben készült klasszikus francia vajas, vaníliás ízesítésű sablé keksz válogatást tartalmaz. A franciák legnépszerűbb keksze a sablé diamant egy arany színű roppanós kis tészta korong, amely a rengeteg vajnak köszönheti összetéveszthetetlen textúráját. A klasszikus vaníliás sablé pedig a sok-sok apró, szabad szemmel is látható vanília magnak köszönhetően minden édesség rajongó szívébe belopja magát!

Érdekes történeteket, könyveket válogattunk össze nem csak nőkről, de elsősorban nőknek! Őszinte szerelmi történetekkel, női életrajzokkal, küzdelmes anyai sorsokkal, elragadó érzelmekkel. Van köztük könnyedebb és komolyabb, szépirodalom és karriertervező, de egytől-egyig remek olvasmányok.
Az akciót webshopunkon, a lira.hu oldalon éritek el.

6 könyv közül választhatsz:

Ljudmila Ulickaja: A lélek testéről + Les Cadeaux de Flore keksz
Egy feleség, aki kizárólag almát hajlandó enni, miután elhagyják, egy anya, aki külföldi férjre vadászik a lányának a parkban, egy műszaki rajzoló, akire az utolsó pillanatban talál rá az új szerelem, egy bibliográfus, akinek az emlékezetéből lassan kihullanak a szavak. Ulickaja végtelen empátiával és páratlan emberismerettel rajzolja meg portréikat, történetei egyszerre vigasztalóak és felkavaróak.

Lucy Strange: A nővérek átka + Les Cadeaux de Flore keksz
Küzdelmes az élet Willa, Grace, Freya és három húguk számára. A hat, anya nélkül maradt lány egy tanyán él és dolgozik rettegett apjuk és egy átok árnyékában.

Madeline Miller: Kirké + Les Cadeaux de Flore keksz
Az Akhilleusz dala szerzőjének merész, káprázatos és várva várt új regénye, amely kiválóan rajzolja újra az Odüsszeiából ismert hatalmas varázslónő, Kirké életét.

Lia Celi: Tizenkét pillangó + Les Cadeaux de Flore keksz
Éjszakai pillangók, örömlányok, kuritzánok... Ugyanakkor költők, irodalmárok, kardforgatók, szeretők, filozófusok, vagyis self-made nők.


Kamenyiczki Nóra: Karriertervező + Les Cadeaux de Flore keksz
Kamenyiczki Nóra, az Élettervező szerzőjének második könyve fiatalos, modern külsőbe csomagolt önismereti napló. Azokhoz szól, akik tudatosabban szeretnének foglalkozni a karrierjükkel.

Finy Petra: Kerti szonáta + Les Cadeaux de Flore keksz
A nők nemcsak otthon végeznek láthatatlan munkát, sokszor a társadalomért is úgy tevékenykednek, hogy szinte megfeledkeznek róluk. Ezekről az alig emlegetett női hősökről szól a regény. A fiktív szereplőkkel dolgozó kötet olyan, mint egy szövegből szőtt szonáta a lelkierőről és a bátorságról.

Amennyiben március 3. 12 óráig megrendeled a Nemzetközi nőnap alkalmából összeállított könyvcsomagunkat, úgy március 8-ig kiszállítjuk az ajándékot. A feltüntetett ár a kiszállítás díját nem tartalmazza!
Ez a könyv nem tartozik a hagyományos memoárok közé, műfaja nem sorolható egyetlen kategóriába: életrajzba bújtatott vállalati-impresszionista tankönyv, egyszersmind humanista filozófiába...
A Mallorca szigetén hat évet töltött séf különleges gasztronómiai utazásra invitálja az olvasókat. A szerző izgalmas élményei mellett könnyen elkészíthető, igazi mediterrán hangulatot...
Könyvportál Líra könyv Kiskereskedelem Nagykereskedelem Kiadók Kapcsolat Oldaltérkép ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ